Okul Logomuz

Okulumuz 2009 yılında her biri  ülkemize ve insanlığa bir güneş gibi doğacak gençlerle buluştu . Bu gençlerin  yüreklerindeki inanç  ve sevgiyle her adımda insana, ahlaka, Türk kültürüne, maddi ve manevi değerlere ışık tutacak bilgilerle donanması amaçlandı .Bu gençler ki ezan sesiyle cehaletin uykusundan uyanıp İslam dininin ve ahlakının bilgeliğinde yürümeye and içti. Öğretmenleri bir eline  Kuran-ı Kerimi verdi  aydınlatsın diye  karanlık dimağları, ısıtsın diye  yürekleri sevgiyle. Bir eline feni , matematiği ,tarihi ,teknolojiyi verdi; ülkesinin sesini duyursun çağlar boyunca diye. İmam hatipli olmanın hak ile batılı ayırma çabası olduğunu ;kötülüğü iyilikle, haksızlığı adaletle, nefreti sevgiyle, cehaleti bilgiyle yok edebileceğini öğrendi. Okulumuzun gençleri ; vatana, bayrağa, dinimize ve milletimize ışık saçan bir armağandır.

10-03-2020

Yayın: 10.03.2020 - Güncelleme: 03.06.2023 01:08 - Görüntülenme: 622