T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ETİMESGUT - Etimesgut Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef YKS 2024 Projesi

Nis

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan, okulumuzda da yürüttüğümüz Hedef YKS 2024 Projesinin koordinatörü ve rehberlik servisi öğretmenimiz Esra DEMİR tüm 12. sınıf öğrencilerimize "Etkili Çalışma ve Motivasyon" konulu seminer vermiştir.

Mrt

HEDEF 2024 Projesi kapsaminda, okulumzdan mezun olan öğrencilerimiz ile 12. Sınıflarımızı buluşturuyoruz. Üniversiteleri ve bölümleri hakkında bilgi verip, öğrencilerimizi motive ediyorlar.

Şbt

Akademik takip komisyonunca 12. Sınıflara birinci dönemde uygulanan deneme sınavlarının analizleri yapıldı. Sonuçlarin öğrenci koclariyla degerlendirilmesine karar verildi.

Şbt

12. Sınıflara uyguladığımız koçluk çalışmasında danışman öğretmenlerimiz velileri, öğrencilerin çalışmaları ve deneme sınavı analizleri hakkında bilgilendirdi. Rehberlik servisince velilerle  görüşmeler yapılarak YKS süreci degerlendirmesi yapıldı.

Şbt

11. ve 12.sınıf öğrencilerimiz ile AnkaraSosyal Bilimler Üniversitesine Rehber öğretmenlerimiz eşliğinde gezi yapıldı. Fakülteler ve bölümler hakkında bilgi alındı.

Ock

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan, okulumuzda da yürüttüğümüz Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize "Yarıyıl Tatil Kampı" programı uygulanacaktır.

Ock

Meslek tanıtımı etkinliğimize  2018 yılında okulumuzdan mezun olan Aleyna GÖLEÇ katıldı. Ankara İlahiyat Bölümünü kazanmış ve mezun olmuş olan Aleyna Göleç öğrencilerimize bölümü hakkında bilgi verdi.

Aleyna GÖLEÇ'e öğrencilerimize verdiği bilgiler ve motivasyon konuşması için teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda uygulanan Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında yaptığımız çalışmalar:

• DYK Kursları
  • Mentörlük Sistemi
  • Uzman Kadro
  • Konu Tarama Denemeleri
  • TYT-AYT Denemeleri
  • Üniversite Tanıtım Gezileri

May

Sınav kaygısı yaşayan öğrencilerimizin kaygılarını azaltmak için rehberlik servisimiz grupla danışma çalışmalarına başladı.

Mrt

Kas

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan, okulumuzda da yürüttüğümüz Hedef YKS 2023 Projesi kapsamında öğrencilerimize tanıtım semineri düzenlendi. Proje ile okulumuzda yapılacak çalışmalar öğrencilerimize anlatıldı.

Ekm

Okulumuzda uyguladığımız hazırbulunuşluk sınavının sonuçlarını sınıflarımızı ziyaret ederek değerlendirdik. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ettik.

Nis

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan, okulumuzda da yürüttüğümüz Hedef YKS 2022 Projesi kapsamında 11-15 Nisan 2022 tarihleri arasında 12. sınıf öğrencilerimize "Ara Tatil Soru Çözüm Kampı" programı uygulanacaktır.