Hedef YKS 2024 Projesi

Kas

Hedef YKS 2022 Projesi hakkında öğretmenlerimize bilgi verildi. Proje kapsamında yapılacak uygulamalar anlatıldı.

Kas

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan Hedef YKS 2022 Projesi kapsamında okulumuzdaki çalışmaları planlamak, uygulamak ve değerlendirmek üzere "Akademik Takip Komisyonu" kuruldu. Komisyon yıllık çalışma planını hazırlayarak uygulanmasına yönelik kararlar aldı.

May

Mesleki rehberlik kapsamında çevrimiçi üniversite tanıtım toplantısı ve kariyer buluşması yapılmıştır.

May

12. sınıf öğrencilerimize yönelik sınav kaygısı, sınav stratejileri ve motivasyon konulu seminer okulumuz rehber öğretmeni Esra Demir tarafından çevrimiçi olarak verilmiştir.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında uygulanan "Üniversiteye Doğru Hedef 2021 Projesi" dahilinde okulumuzda üniversite tanıtım toplantıları ve kariyer günleri düzenlenmektedir. Bu kapsamda Mart ayı kariyer günleri buluşmasında okulumuzun danışman akademisyeni olan, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Arapça Mütercimlik ve Tercümanlık Bölümü öğretim üyesi Sayın Doç. Dr. Yasin Murat Demir'i öğrencilerimizle buluşturduk.

Tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan Sayın Doç. Dr. Yasin Murat Demir'e teşekkür ederiz.