Ock

Sınavlara katılacak öğrenci listesi ve sınavlara girecekleri dersler okul panolarında ilan edilmiştir.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Ayı Sorumluluk Sınavları Takvimi İçin TIKLAYINIZ.

Eyl

Tek dersten sorumluluğu bulunup mezun olabilecek öğrencilere yönelik "Tek Ders Sorumluluk Sınavı"  29 Eylül 2023 tarihinde saat 16.00'da yapılacaktır.

Sınava girecek öğrencilerin ve yapılacak sınavların listeleri okulumuz panolarında da duyurulmuştur.

Eyl

Sayın Velimiz; Öğrencilerimizin akademik, kültürel vb. gelişiminde okul-aile işbirliğinin etkisi kaçınılmaz olduğundan öğretmen- veli görüşmelerine büyük önem vermekteyiz.

Bu görüşmelerin daha verimli ve etkili gerçekleşmesi amacıyla öğretmenlerimizle aşağıda belirtilen gün ve saatlerde bireysel görüşme yapabilirsiniz.

Öğretmen Veli Görüşme Saatleri İçin TIKLAYINIZ.

Haz

Tek dersten sorumluluğu bulunup mezun olabilecek öğrencilere yönelik "Tek Ders Sorumluluk Sınavı" 19 Haziran 2023 tarihinde saat 10.00'da yapılacaktır.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Ayı Sorumluluk Sınavları Takvimi İçin TIKLAYINIZ.

May